Can Gruart - Exposició Col·lectiva - Trencant el Silenci

Share:

 


Des de l'Associació Trobada d'Artistes DiversitArt estem molt contents de compartir amb vosaltres algunes de les fotos de l'exposició que tenim actualment a Can Gruart a Vilablareix. La podeu visitar de 16 a 22 de dilluns a divendres, pel què no teniu excusa, si sou per la zona, per anar a fer-hi un cop d'ull.

L'exposició recull obres d'artistes polifacètics, atrevits i creatius, i us convidem a passejar-vos entre les seves obres per descobrir un món ple de colors.

Des de l'Associació Trobada d'Artistes creiem que ara, més que mai, es moment de Confiar en els nostres, es per això que hem decidit posar al cicle d'exposicions el nom de ConfiAR(T). Després dels ultims mesos, que han sigut complicats per tots, creiem que Trencant el Silenci defineix a la perfeccio el que pretenem amb aquestes exposicions.

Volem donar les gràcies des d'aquí a tots els participants per compartir el seu art, i aprofitem per informar-vos de que ben aviat tindrem novetats sobre les altres dues exposicions del Cicle ConfiAR(T) - Trencant el Silenci : Castell de Sant Ferran a Figueres i Centre Cívic Sant Narcís a Girona.